top of page

De to første bøger i serien udkommer 1. september 2020 på Forlaget Axis Mundi. De to næste kommer de følgende år. Bøgerne er illustreret.

Den glemte virkelighed er en bogserie, der forener metafysik og mystik med videnskab. 

Bøgerne giver ny indsigt i drømmenes univers og visionære, åndelige og ”oversanselige” oplevelser. De fortæller spændende og utrolige ting om bevidstheden, og hvad den kan rumme.

 

Alt det er på mange måder en glemt virkelighed. Pointen er, at vi i vores kultur har for vane at overhøre, overdøve eller glemme det enorme potentiale, der ligger gemt i vores eget indre. 

 

For her findes de mest oceaniske universer. Et hav af guder og ånder, højder og dybder, mening og skæbne. 

Som regel skal der en ændret bevidsthedstilstand til for at give det stemme. Heldigvis befinder vi os i sådan én helt naturligt hver eneste nat – når vi sover. Jeg’et slipper kontrollen, og selvoplevelsen bliver mere flydende. Derfor er vores drømme en fantastisk mulighed for at opleve de skjulte dimensioner af vores eget dyb, hvoraf dagsbevidstheden kun udgør isbjergets top.

 

Liv eriksson.png

Den Glemte Virkelighed er en nøgle til at tage på en indre odyssé. De to første bøger udruster læseren med en omfattende viden og metoder til at huske drømmene og få dem til at udfolde deres skjulte magi.

Bind%20I%20og%20II_edited.jpg

Værket som helhed er et bud på en ny åndsvidenskab. Bøgerne stiller skarpt på de store horisonter, som ny forskning og viden åbner op for. De trækker på alt fra hjerneforskning over kvantefysik til forskning i metafysiske eller såkaldte ”paranormale” fænomener. Meget tyder på, at det "paranormale" egentlig er ganske normalt. Det er vores forståelse og begreber, der er utilstrækkelige. 

 

Bøgerne arbejder grundlæggende på et paradigmeskifte. Et opgør med den materialistiske tankegang og forestillingen om, at alt er stof og stoflige processer. Og en genindførelse af ånden i vores livssyn, natursyn og verdensbillede – men i samspil med videnskaben. 

Som et forståelsesredskab kan bøgerne med fordel bruges af terapeuter, der inddrager drømme og drømmetolkning i deres arbejde.

 

De er også en hjælp til mennesker, der plages af skræmmende oplevelser som mareridt og søvnlammelse og ønsker at forvandle dem til noget smukt.

 

Endelig henvender bøgerne sig til alle, som længes efter ny og spændende indsigt i eksistensens store spørgsmål.

joanna.nielsen@denglemtevirkelighed.com       Følg på Facebook

Mit formål med værket er at trække den fortrængte virkelighed ud i dagslyset og opfordre læseren til en indre gralssøgen.

På længere sigt er det min vision, at vores indre universer atter kan blive ledestjerner. For vores personlige liv, for vores viden og kundskab om verden og for vores kultur.

Layoutmæssigt er bøgerne i format 155 x 230 mm, der svarer til en ”stor roman”, så de let kan tages med på farten. De er i soft cover med en god flap, der kan bruges som bogmærke.


Bøgerne rummer farveillustrationer af især malerier og grafiske illustrationer, der giver liv og dybde til indholdet.

Alle fire bøger er skrevet, men de sidste to mangler endnu en grundig redigering. De udkommer efter planen i 2021 og 2022.

Smugkig, og læs uddrag fra værket her

owl hiding lille.jpg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

– og modtag nyt om bøgerne

bottom of page