Bind  I & II udkom 1. september 2020.
Bestil bøgerne hos din lokale boghandler, eller køb dem her
 
Bind III & IV følger i 2022 og 2023.
Bind I og II_Transparant baggrund.png
 
Den glemte virkelighed  handler om vores indre virkelighed. Bøgerne fører læseren med på en svimlende rejse gennem drømme, visioner og oplevelser af andre virkelighedsplaner. De tager fat om de helt store spørgsmål om, hvad bevidsthed og virkelighed er. 
 
Vores indre er på mange måder en glemt virkelighed. I den moderne kultur er det den materielle virkelighed, der tillægges værdi og autoritet. Både som det sted, vi skal hente svarene, og som det sted, vi skal finde lykken.
 
Men dér finder vi aldrig den hellige gral. Den findes i vores eget indre. 
Bind I og II_Transparant baggrund.png
Vores indre åbner sig som regel i ændrede bevidsthedstilstande, og heldigvis befinder vi os i én helt naturligt hver eneste nat, når vi sover. Jeg’et slipper styringen, og selvoplevelsen bliver mere flydende. Derfor er vores drømme en fantastisk mulighed for at opleve de skjulte dimensioner af vores eget dyb.
Med en basal forståelse og nogle redskaber kan vores drømme udfolde sig og blive vejledere i livet. De kan vække indsigter, der går ud over tid og rum. Selv mareridt og skræmmende oplevelser som søvnlammelse kan forvandles og blive en gave. Og så kan drømme være et mødested med den åndelige eller guddommelige virkelighed, som kan blive et indre anker – også for moderne mennesker anno 2020. 
Som helhed er Den glemte virkelighed et bud på en ny åndsvidenskab. Bøgerne stiller skarpt på de store horisonter, som ny forskning og viden åbner op for. De trækker på alt fra hjerneforskning over kvantefysik til forskning i såkaldte ”paranormale” fænomener. Meget tyder nemlig på, at det "paranormale" egentlig er ganske normalt. Det er vores forståelse og begreber, der er utilstrækkelige. 
 
Bøgerne er på den måde et totalopgør med det materialistiske paradigme, der dikterer, at alt er stof og stoflige processer. For det efterlader mennesket i en tilfældig verden uden mening og uden forbindelse med noget, der er større og højere end individet selv. Værket lægger, sten for sten, grunden for et nyt paradigme, der fører ånden tilbage i vores livssyn, natursyn og verdensbillede.
 
For den enkelte læser er værket en nøgle til en indre gralssøgen. På længere sigt er min vision, at vores indre universer igen bliver ledestjerner. For vores personlige liv, for vores viden om verden og for vores kultur.

Lad dig føre på en rejse

– ind i dig selv og i bevidsthedens kosmiske mysterier